121832942_663995071211666_180523029755210292_n_edited_edited_edited.jpg

Welk pakket past het beste bij jouw wensen en behoeften?

Zoek contact met mij en je hoort snel wat ik voor je kan betekenen.

 

Content-only

Weet je al heel goed hoe social mediamarketing werkt, maar loop je nog vast op het vlak van fotografie en content creatie? Ik help je heel graag met die creativiteit.


Het kan een uitdaging zijn om je offline identiteit online over te brengen. Ik ga zorgen dat jouw branding online goed overkomt op jouw social mediaprofiel, door middel van fotografie en nabewerking volgens jouw stijl.


De rest laat ik aan jou over: de planning, captions schrijven volgens de tone-of-voice van jouw bedrijf, zichtbaar zijn op stories en reels, engagement met volgers en de potentiële doelgroep en een goede hashtagstrategie.

1:1 coaching

Uiteraard kan je social media uitbesteden aan mij, maar misschien heb je zelf wel zin om er mee bezig te gaan. Of je hebt al goede foto’s voor je bedrijf, maar weet nog niet goed op wat voor manier je deze content kan posten om je online aanwezigheid zo sterk mogelijk te maken.


Samen gaan we aan de slag om jou alle ins-and-outs van social mediamarketing te leren en stellen we samen een strategie voor jou op. Van mij krijg je de een startanalyse en een concreet plan van aanpak.


Je kan dit ook voordeliger combineren met het content-only pakket.

Social media management

Focus je je liever op je core business en is social media niet iets waar jij je tijd mee wil vullen, maar zie je wel het belang in van een goede online aanwezigheid? Dan is het volledig uitbesteden van social media iets voor jou.


Samen gaan wij in gesprek over wat jouw doelen en verwachtingen zijn en vanuit mijn ervaring met social mediamarketing stellen we een contentimpressie op. Op basis van die contentimpressie neem ik de social mediataken uit handen.


Ik zorg dat jouw offline identiteit ook online goed overkomt en dat het account groeit volgens de meest effectieve strategieën, zodat jouw online aanwezigheid en jouw naamsbekendheid groeien.

Wil je met mij in gesprek over één van deze pakketten of heb je een inhoudelijk vraagstuk over social media? Stuur mij een mail en je zal mijn antwoord snel in je inbox vinden.